-----------------------------------------

ضمن خوشامدگویی به پژوهشگران محترم، 

پژوهش و توسعه جنگل دارای مجوز کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وابسته به دانشگاه ارومیه، اولین نشریه علوم جنگل در شمال غرب است که از سال 1394 به صورت فصلنامه منتشر می شود. این نشریه در ارزیابی جدید نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به اخذ رتبۀ علمی، در حوزه جنگلداری با امتیاز "ب" شده است. همچنین در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است و بر اساس آخرین ارزیابی (1402) دارای ضریب تأثیر 0.472 و جزء نشریات هسته و با رتبۀ کیفی Q1 است. این فصلنامه دستاوردهای پژوهشی مرتبط با علوم جنگل پژوهشگران دانشگاه­ ها و پژوهشکده ­های سطح کشور را با هدف اشاعه و نشر تحقیقات انجام شده در زمینه های مختلف علوم جنگل و فراهم نمودن زمینه­ مناسب برای تبادل افکار و اطلاعات در مجامع علمی پژوهشی و دانشجویی کشور به چاپ می ­رساند. مقاله‌ ها در تمام زمینه­ های مرتبط با علوم جنگل از جمله جنگل­­شناسی و بوم­شناسی جنگل، مسائل اجتماعی- اقتصادی و سیاست جنگل، جنگلداری و بیومتری جنگل، سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در جنگل، بهره برداری و حمل و نقل، جاده سازی و هیدرولوژی و منابع آب در جنگل برای چاپ پذیرفته خواهند شد.

 پژوهش و توسعه جنگل یک نشریه دسترسی آزاد است و دسترسی به مقالات منتشر شده  رایگان است. استفاده از مقالات برای کلیه پژوهشگران و نویسندگان با ذکر منبع بلامانع است. مقالات دسترسی آزاد در مجله پژوهش و توسعه جنگل  تحت مجوز Creative Commons منتشر می شود و نویسندگان حق چاپ و انتشار (کپی رایت) مقاله خود را بدون محدویت حفظ می کنند (CC BY).

 ترتیب انتشار: چهار مرتبه در سال (خرداد، شهریور، آذر، اسفند)

بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: 7 روز

متوسط زمان داوری: 37 روز

متوسط زمان ارسال تا پذیرش مقاله: 118 روز

همچنین به منظور معرفی پژوهش و توسعه جنگل به مجامع علمی معتبر چکیده مقالات پذیرفته شده در این مجله از شماره اول تاکنون به انگلیسی نیز چاپ می شوند. ضمن اینکه چکیده مقالات این مجله در چند مرکز معتبر علمی درج  می­شود که عبارتند از:

 * ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام)                                                               ISC

* SID (پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی)                                                    

* DOAJ (نشریات با دسترسی آزاد )                                                                                

 

* ارسال فایل‌های زیر به منظور آغاز فرایند بررسی مقاله الزامی است:

1- فایل اصلی مقاله

2- مشخصات نویسندگان (دریافت فایل)

3- فرم تکمیل شده تعهدنامه (دریافت فایل)

4- فرم تعارض منافع (Conflict of Interest) (دریافت فایل)

5- فایل دستاوردهای مهم و کلیدی مقاله (Highlights)

6- چکیدۀ تصویری (Graphical abstract)

7- فایل اکسل شکل ها و نمودارها (در صورت وجود)

  * لطفاً به منظور تنظیم و ارسال مقالۀ خود، پیش از ارسال آن بخش راهنمای نویسندگان را به دقت فراوان مطالعه نمایید.

  * برای هرگونه مکاتبه با مجله از پست الکترونیک زیر استفاده نمایید:

jfrd@urmia.ac.ir

 * قابل ذکر است مقالات ارسالی به پژوهش و توسعۀ جنگل توسط سامانه همانندجو بررسی می‌شوند و برمبنای مقدار مشابهت، درخصوص ادامه روند ارزیابی و داوری آنها تصمیم‌گیری می‌شود.

 * دسترسی به مقالات پژوهش و توسعۀ جنگل آزاد بوده و در قبال داوری و در صورت پذیرش برای چاپ مقاله هیچ هزینه ای دریافت نمی شود. دانشگاه ارومیه هزینه چاپ و انتشار مقالات را پرداخت می نماید.

* مجله پژوهش و توسعۀ جنگل در پایگاه نشریات با دسترسی آزاد یا DOAJ (The Directory of Open Access Journals) نمایه می شود.

   

مارا در صفحه های اجتماعی بالا دنبال کنید!

شماره جاری: دوره 10، شماره 3، آذر 1403، صفحه 295-430 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

مدیر مسئول سردبیر مدیر داخلی کارشناس نشریه
دوره انتشار
فصلنامه
شاپا چاپی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

زاگرسبلوط ایرانیارسبارانتنوع گونه‌ایجنگلکاریبلوطساختار جنگلزی‌تودهمدل‌سازیراشترسیب کربنتغییر اقلیمراش شرقیجنگلتنوع زیستیجنگل‌های هیرکانیروشنهزاگرس شمالیتاج پوششحفاظتپوشش گیاهیطبقه‌بندیارتفاع از سطح دریاعناصر غذاییخشکه‌دارگرادیان ارتفاعیخشکیدگیدرجه پوسیدگیپرولینرگرسیونخصوصیات خاکغنای گونه‌ایزادآوریزبان‌گنجشکزوالفلزات سنگینجنگل تصادفیبنهساختارتنوعجوانه‌زنیتمایز قطریزراعت چوبتنفس میکروبیتجدید حیاتجنگل بلوطکلروفیلشکل زیستیجنگلداری شهریباران‌رباییآتش‌سوزی جنگلرگرسیون لجستیکتراکمآتش‌سوزیمنابع طبیعیبرودارمتغیرهای محیطیرسته‌بندیجوانه خوار بلوطرویکرد دلفیجاده جنگلیمدیریت جنگلآلودگی هواچنارساقابرویش حجمیاستان گلستانارومیهجوامع محلیجنگل شهریتک‌گزینیجنگل طبیعیآماربرداریدرصد جوانه‌زنیجنگلکاری در مناطق خشکفرآوریرگرسیون چندگانهگالصفات مورفولوژیککربن آلی